Trixie® Otroška torbica Mrs. Rabbit
18,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,16.

Dodaj v košarico

Trixie® Otroška torbica Mrs. Rabbit

18,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,16.

Otroška torbica znamke Trixie® je popoln modni dodatek k vašim malčkom. Svoje stvari lahko shrani v velik predal z zadrgo, hkrati pa se na hrbtni strani torbice skriva še en majhen predalček. Kateri motiv živali boste izbrali vi?

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroška torbica ne služi samo, kot modni dodatek, ampak vsebuje kar dva predalčka, enega velikega in enega manjšega na hrbtni strani torbice. Zadrgi zagotavljata, da bodo stvari varno shranjene v torbici in da ne bo padlo nič ven. Torbice so na voljo v več različnih motivih, zato se bo zagotovo našlo nekaj za vsakega malčka.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž z vodoodbojnim akrilnim premazom
Dimenzije: 16 x 5 cm

Brand

Trixie®