Trixie® Otroški športni nahrbtnik Mrs. Unicorn
22,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,36.

Dodaj v košarico

Trixie® Otroški športni nahrbtnik Mrs. Unicorn

22,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,36.

Prikupen in priročen Trixie® otroški športni nahrbtnik poskrbi, da so stvari za različne aktivnosti zmeraj pospravljene na svojem mestu. Zabavne in prikupne živalice pa bodo poskrbele, da ga bodo malčki z veseljem vzeli kamorkoli s seboj.

Na zalogi

Personalizacija izdelka

Izbira vezene pisave

Izberite si majne ali velike črke

Izbira barve *

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popoln nahrbtnik za športne aktivnosti

Športni nahrbtniki so odlični za vse malčke, ki uživajo v različnih aktivnostih. V njih lahko pospravijo svoja športna oblačila, športne copate in stekleničke. Nahrbtnik se preprosto odpre in zapre tako, da se povlečejo vrvice. V notranjosti se skriva prostor za zapis imena, hkrati pa tudi majhen predalček, kamor se lahko shranijo najnujnejše stvari. Nahrbtnik se lahko uporablja v vsakem vremenu, saj je zunanji del prekrit s premazom, ki naredi nahrbtnik vodoodporen.

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: vodoodbojni akrilni premaz; tkanina: 60% recikliran bombaž, 35% bombaž, 5% viskoza; podloga: 85% recikliran PES, 15% bombaž
Navodila za vzdrževanje: površinsko čiščenje

Brand

Trixie®