Trixie® Pončo Mrs. Rabbit
42,96

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 34,37.

Dodaj v košarico

Trixie® Pončo Mrs. Rabbit

42,96

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 34,37.

Čudovit otroški kopalni pončo je nepogrešljiv dodatek za čas po kopanju doma ali na počitnicah, v bazenu ali v morju. Mehek in otrokom prijazen ter varen material ponuja popolno udobje in varno zavetje po kopanju. Malčki so navdušeni nad praktičnim dodatkom, mehko in udobno kapuco.

Na zalogi

Personalizacija izdelka

Izbira vezene pisave

Izberite si majne ali velike črke

Izbira barve *

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Pončo je obvezen dodatek za otroke, saj združuje funkcijo otroškega kopalnega plašča in otroške kopalne brisače. Pončo je zelo udoben in lahkoten ter izdelan iz visoko kakovostnih naravnih materialov, zato je dovolj topel, a hkrati tudi zračen in lahek. Pončo po kopanju malčka prijetno pogreje in lahko služi tudi kot brisača. Hkrati pa malčke ščiti pred vetrom in soncem in je idealen za sproščene sprehode ob obali.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 64 x 47 cm
Navodila za vzdrževanje: pranje na 30°C, dovoljeno likanje

Brand

Trixie®