Trixie® Rokavica za umivanje Mr. Fox
12,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,36.

Dodaj v košarico

Trixie® Rokavica za umivanje Mr. Fox

12,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,36.

Že imate vse potrebno za prvo kopanje dojenčka? Vedno bolj priljubljene mehke bombažne rokavice za umivanje dojenčka vam bodo pomagale, da bodo kopanja dojenčka še bolj zabavna. Bombažno rokavico si enostavno nadenete na roko in z njo umivate vašega malčka.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Rokavica za umivanje je izdelana iz visoko kakovostnega in nežni dojenčkovi koži prijaznega materiala. Pomagala vam bo, da bodo kopanja dojenčka še bolj zabavna. Bombažno rokavico si enostavno nadenete na roko in z njo umivate vašega malčka. Vaš malček bo zagotovo navdušen nad prikupnimi motivi živalic.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 15 x 43 cm
Navodila za vzdrževanje: pranje na 30°C, dovoljeno likanje

Brand

Trixie®