Trixie® Set dveh krpic za umivanje Mr. Dino – Mr. Dog
19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,96.

Dodaj v košarico

Trixie® Set dveh krpic za umivanje Mr. Dino – Mr. Dog

19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,96.

Že imate vse potrebno za prvo kopanje dojenčka? Vedno bolj priljubljene mehke bombažne krpice za umivanje dojenčka vam bodo pomagale, da bodo kopanja dojenčka še bolj zabavna. Bombažno krpico si enostavno nadenete na roko in z njo umivate vašega malčka.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Udobje med kopanjem

Komplet bombažnih krpic za umivanje je izdelan iz visoko kakovostnega in nežni dojenčkovi koži prijaznega materiala. Krpica vam bo pomagala, da bodo kopanja dojenčka še bolj zabavna. Bombažno krpico si enostavno nadenete na roko in z njo umivate vašega malčka. Vaš malček bo zagotovo navdušen nad prikupnimi motivi živalic. V vsakem kompletu prejmete 2 bombažni krpici.

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 14 x 22 cm
Navodila za vzdrževanje: pranje na 30°C, dovoljeno likanje

Brand

Trixie®