Trixie® Slinček bib Mr. Dog
12,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,36.

Dodaj v košarico

Trixie® Slinček bib Mr. Dog

12,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,36.

Trixie® je v svojo ponudbo dodal še velike in mehke slinčke iz 100% organskega bombaža, ki bodo varovali malčkova oblačila, vas pa obvarovali pred dodatnim pranjem oblačil. Izjemno vpojni slinčki, ki jih krasijo različne živali so večjih dimenzij, s prikupnimi uhlji in z možnostjo nastavitve dveh premerov okrog vratu.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Za bolj zabavno hranjenje

V času uvajanja goste hrane, ko malčki spoznavajo nove okuse, vsako mamico čaka pestro obdobje. Hranjenje z rokami, spoznavanje struktur, barv in okusov hrane je za malčke nadvse zanimivo. Da bo čim manj madežev hrane in razlitih tekočinah na oblačilih je na voljo slinček, ki je izdelan iz lahkotnega materiala in se zapenja z gumbki.

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 44 x 26 cm
Navodila za vzdrževanje: pranje na 30°C, dovoljeno likanje

Brand

Trixie®