Trixie® Tetra plenička 55×55 Bliss Rust
22,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,36.

Dodaj v košarico

Trixie® Tetra plenička 55×55 Bliss Rust

22,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,36.

Tetra plenička Bliss je vsestranska in jo lahko uporabite v času hranjenja in pri negi otroka. V pakiranju so 3 tetra pleničke. Primerne so tudi, kot darilo mamici za babyshower ali kot darilo ob rojstvu.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Tetra plenička Bliss je praktičen pripomoček, ki ga mamice nimajo nikoli preveč. Uporabite jo pri negi malčka, ob hranjenju ali ob kakšni drugi priložnosti, saj so tetra pleničke resnično vsestranske. V pakiranju so 3 tetra pleničke. Podarite jih lahko, kot čudovito darilo bodoči mamici za babyshower ali pa kot majhno pozornost ob rojstvu dojenčka.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 55 x 55 cm
Navodila za vzdrževanje: pranje v pralnem stroju pri maksimalni temperaturi 30°C

Brand

Trixie®