Trixie® Tetra plenička Bliss Olive

18,36

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,36.

-20%

Koliko tetra pleničk potrebujem ob prihodu novorojenčka? Pravijo, da vsaj 30 pleničk za prvo obdobje, ko je to vsestranski dodatek za nego in čas hranjenja dojenčka. Belgijska blagovne znamke Trixie® navdušuje s kompletki tetric iz 100% bombaža.

Ni na zalogi

Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Tetra pleničke so nepogrešljiv dodatek za nego dojenčka; v času previjanja, pri kopanju dojenčka pa tudi za čas hranjenja in podiranja kupčka. Mehke, nežne in dojenčkovi koži prijazne tetrice, prikladnih velikosti 55 x 55 cm, navdušujejo s prelepimi barvami, zato bodo zagotovo polepšale videz prav vsake otroške sobice ali kotička za dojenčka. Tetra pleničke so izdelane iz 100% bombaža in omogočajo enostavno vzdrževanje; pranje v pralnem stroju pri maksimalni temperaturi 30°C. Zaradi lahkotnega materiala se pleničke hitro sušijo, primerne pa so tudi za likanje. Tetra pleničke lahko služijo tudi kot zaščita za dojenčka v vozičku pred zunanjimi vplivi ali kot lahka odejica v toplih poletnih dneh. 100% bombaž zagotavlja zračnost in prijeten občutek na koži v vseh letnih časih. Komplet prikupnih pleničk je prelepo darilo za baby shower bodoče mamice ali darilce ob rojstvu.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: 100% bombaž
Dimenzije: 55 x 55 cm
Navodila za vzdrževanje: pranje pri temperaturi 30°C, primerno za likanje

Brand

Trixie®