Trixie® Toaletna torbica Mrs. Elephant

15,16

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,16.

-20%

Priročna Trixie® toaletna torbica bo spremljala vašega malčka na vsakem izletu – naj bo to k babici in dedku, k prijateljem ali na družinskih počitnicah. Zabavne in prikupne živalice pa bodo poskrbele, da jo bodo malčki z veseljem vzeli s seboj na pot.

Ni na zalogi

Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Sedaj lahko otroci poskrbijo za svojo higieno skupaj s prikupnimi Trixie® živalskimi prijatelji. V toaletni torbi je dovolj prostora za vrsto izdelkov za osebno nego. Zadrga in držalo jo naredita še bolj priročno, v notranjosti pa se skriva prostor, kjer lahko zapišete otrokovo ime, da se toaletna torbica ne izgubi. V notranjosti sta kar dva ločena prostorčka, da se stvari ne bodo pomešale.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž
Navodila za vzdrževanje: površinsko čiščenje

Brand

Trixie®