UPPABaby® Pokrivalo za nakupovalno košaro Vista V2/ CRUZ V2
39,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 29,92.

Dodaj v košarico

UPPABaby® Pokrivalo za nakupovalno košaro Vista V2/ CRUZ V2

39,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 29,92.

Med sprehodom naj bo vaša košara pokrita in zaščitena!

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prevleka košare

Prevleka košare, prilagojena vozičkom VISTA V2 in CRUZ V2, ima dvojne preklopne odprtine za priročen dostop do vaših osnovnih stvari in ohranja skrite predmete, ko jih ne uporabljate. Vsebina vaše košare bo s prevleko tako pokrita in zaščitena!

Visok standard inovativnosti in sloga

UPPAbaby je inovativno ameriško podjetje, ki daje velik poudarek na to, kako otroku ponuditi večje udobje in varnost. UPPAbaby premika meje na številnih ravneh in ponuja visoke standarde inovativnosti in sloga, ki jih iščejo zahtevni starši.

Brand

Uppababy®

UPPAbaby je inovativno ameriško podjetje s poslanstvom ustvariti visokokakovostne izdelke za dojenčke. Nenehno iščejo načine, kako bi njihove vozičke in otroške izdelke naredili lažje, uporabnejše in enostavnejše za uporabo. Velik povdarek dajejo na to kako otroku ponuditi večje udobje in varnost. UPPAbaby premika meje na številnih ravneh, ponuja visoke standarde inovativnosti in sloga, ki jih iščejo zahtevni starši. Njihov najbolj prepoznaven model je zagotovo UPPAbaby Vista, ki združuje vse, kar boste potrebovali za svojega otroka – od rojstva do prvih korakov in še dlje. Omogočeno je popolnoma enostavno in hitro zlaganje vozička v enem koraku. Možne so različne konfiguracije vozička Vista glede na potrebe staršev – dve Mesa lupinici, dve košari, dva športna sedeža in vse vmesne kombinacije.