UPPABaby® Spodnji adapterji VISTA (2015 – 2019) / VISTA V2
23,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 17,92.

Dodaj v košarico

UPPABaby® Spodnji adapterji VISTA (2015 – 2019) / VISTA V2

23,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 17,92.

S spodnjimi adapterji razširite voziček VISTA in namestite košaro za novorojenčka ali MESA avtosedež na spodnjo pozicijo vozička.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Spodnji adapterji za košaro ali MESA avtosedež

VISTA omogoča več konfiguracij drugega sedeža. S temi spodnjimi adapterji preprosto namestite košaro za novorojenčka ali MESA avtosedež na sekundarni položaj in pripravljeni ste na sprehod. Adapterji omogočajo hitro namestitev brez orodja in imajo barvni kazalni piki, ki zagotavljata pravilno namestitev. Voziček lahko zložite z nameščenimi adapterji. Kompatibilni s košaro za novorojenčka ter MESA avtosedežem (nista vključena).

Visok standard inovativnosti in sloga

UPPAbaby je inovativno ameriško podjetje, ki daje velik poudarek na to, kako otroku ponuditi večje udobje in varnost. UPPAbaby premika meje na številnih ravneh in ponuja visoke standarde inovativnosti in sloga, ki jih iščejo zahtevni starši.

Brand

Uppababy®

UPPAbaby je inovativno ameriško podjetje s poslanstvom ustvariti visokokakovostne izdelke za dojenčke. Nenehno iščejo načine, kako bi njihove vozičke in otroške izdelke naredili lažje, uporabnejše in enostavnejše za uporabo. Velik povdarek dajejo na to kako otroku ponuditi večje udobje in varnost. UPPAbaby premika meje na številnih ravneh, ponuja visoke standarde inovativnosti in sloga, ki jih iščejo zahtevni starši. Njihov najbolj prepoznaven model je zagotovo UPPAbaby Vista, ki združuje vse, kar boste potrebovali za svojega otroka – od rojstva do prvih korakov in še dlje. Omogočeno je popolnoma enostavno in hitro zlaganje vozička v enem koraku. Možne so različne konfiguracije vozička Vista glede na potrebe staršev – dve Mesa lupinici, dve košari, dva športna sedeža in vse vmesne kombinacije.