Trixie® Lesena sestavljanka, telo od živali Mr. Lion
11,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 9,56.

Dodaj v košarico

Trixie® Lesena sestavljanka, telo od živali Mr. Lion

11,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 9,56.

Prikupen Mr. Lion je sestavljen iz štirih masivnih delov, iz katerih bo vaš malček sestavil levčka v celoto. Zabava med igro je zagotovljena, hkrati pa bo razvijal svoje motorične in kognitivne sposobnosti. Sestavljanka je izdelana iz lesa s FSC© certifikatom.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prikupen Mr. Lion je sestavljen iz štirih masivnih delov, iz katerih je potrebno sestaviti levčka v celoto. Sestavljanka bo vzpodbudila motorične in kognitivne sposobnosti otrok, za nagrado pa bodo dobili novega ljubkega prijatelja. Sestavljanka je izdelana iz lesa s FSC© certifikatom in pobarvana z barvami na vodni osnovi, ki so varne za otroke.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: 100% certificiran les FSC ©
Dimenzije: 18 x 8 x 2cm
Navodila za vzdrževanje: Obrišite z vlažno krpo

Brand

Trixie®