Trixie® Lesena sestavljanka s številkami in živalmi
15,95 12,76

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,76.

Dodaj v košarico

Trixie® Lesena sestavljanka s številkami in živalmi

12,76

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,76.

-20%

En, dva, tri, levček že beži. Hec, hec! Vse tri živalce bodo vašega malčka spremljale skozi igro. Naučil se bo različnih barv, številk in oblik. Sestavljanka je izdelana iz lesa s FSC© certifikatom.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Sestavljanka vsebuje tri različne živali in tri različne oblike delčkov s številkami. Otroci se bodo naučili različnih barv, številk in oblik. Deli so oblikovani tako, da jih lahko majhna otrokova roka z lahkoto prime in zabava poteka brez problema. Skozi igro se bodo razvijale tudi fino motorične sposobnosti otrok. Sestavljanka je izdelana iz lesa s FSC© certifikatom in pobarvana z barvami na vodni osnovi, ki so varne za otroke.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: 100% certificiran les FSC ©
Dimenzije: 13 x 22 x 2cm
Navodila za vzdrževanje: Obrišite z vlažno krpo

Brand

Trixie®