Anais® Glasbena blazinica Bliss Rose
38,95 23,37

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 27,26.

Dodaj v košarico

Anais® Glasbena blazinica Bliss Rose

23,37

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 27,26.

-40%

Glasbena blazinica iz kolekcije Bliss je v obliki srčka. Ta mehka glasbena blazinica nežno pomiri otroka pred spanjem. Melodija je ‘Baby mine’ iz Disneyjevega Dumba.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Anais®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Glasbena blazinica iz kolekcije Bliss je v obliki srčka. Obesite jo lahko nad posteljico in z njo popeljete otroka v sladki spanec. Nežna glasba bo otroka umirila in ljubka oblika srčka pa bo dodala sobici toplino. Melodija je ‘Baby mine’ iz Disneyjevega Dumba. Podarite jo lahko, kot čudovito darilo bodoči mamici za babyshower ali pa kot majhno pozornost ob rojstvu dojenčka.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 20 x 15 cm
Navodila za vzdrževanje: obrišite z vlažno krpo

Brand

Anais®