Bibs® Duda Boheme Vanilla & Peach

11,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,16.

Inspiracija za BIBS Boheme dudo izhaja iz sodobnega boho sloga. S svojimi naravnimi elementi in čudovito obliko se Boheme pojavi v svežem, kreativnem in estetskem dizajnu. Okrogli cucelj iz lateksa oz. naravnega kavčuka je po obliki in velikosti podoben mehki mamini bradavici in spodbuja podoben položaj jezika in tehniko sesanja pri dojenju. V pakiranju sta 2 dudici.

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Bibs®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Cucelj, podoben materini bradavici

Okrogel cucelj spodbuja podobno postavitev jezika in tehniko sesanja pri dojenju, kot materina bradavica, saj okrogla oblika omogoča, da se stranice jezika dvignejo in obkrožajo cucelj, tako, kot med dojenjem. Cucelj je izdelan iz naravnega kavčuka. Ker je to naravni material, lahko pride do barvnih sprememb. Duda je v skladu z evropskim standardom EN 1400+A2.

Opozorilo:

Na dudo nikoli ne privezujte trakcev ali vrvic, ker se otrok lahko zadavi. Dudo pred vsako uporabo natančno preglejte, predvsem, če ima otrok že zobe. Dudo povlecite v vse smeri. Če opazite, da je duda kakorkoli poškodovana ali obrabljena, jo takoj zavrzite. Dude ne puščajte na neposredni sončni svetlobi, v bližini vira toplote ali v raztopini za sterilizacijo dlje, kot priporočeno, ker to lahko poškoduje cucelj.

Iz higienskih razlogov dudo pred prvo uporabo potopite (ali še bolje prelijete) v/z vrelo vodo za max. pet minut, pustite, da se ohladi in iz cuclja iztisnite vso preostalo vodo.

Pred vsako uporabo očistite. Nikoli ne namakajte cuclja v sladke snovi ali zdravila, ker to lahko pri otroku povzroči zobno gnilobo. Zaradi varnosti in higiene zamenjajte dudo po enem ali največ dveh mesecih uporabe. Če se duda zatakne v ustih, se NE prestrašite, saj je duda oblikovana tako, da je otrok ne more pogoltniti. Previdno in čim bolj nežno odstranite dudo iz ust.

Dodatne informacije

Velikost

1 (0-6 mesecev), 2 (6-18 mesecev)

Brand

Bibs®

Svetovno znane BIBS dude z značilnim ščitom dajejo otrokom udobje in varnost že skoraj 50 let. Izbirate lahko med različnimi oblikami cuclja, različnimi materiali in barvami. Dude BIBS so zasnovane na Danskem, brez PVC, brez BPA in brez ftalatov ter testirane v laboratorijih glede varnosti in kakovosti.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Bibs® Duda Boheme Vanilla & Peach”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja