BIBS® Otroška steklenička Ivory 110 ml
19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Dodaj v košarico

BIBS® Otroška steklenička Ivory 110 ml

19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Steklenička za dojenčke BIBS je bila skrbno zasnovana za dojenčke in starše. Ima cucelj v obliki češnje, ki pomaga preprečevati kolike in je primeren tudi, če dojite in hranite po steklenički.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Bibs®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Le najboljše za dojenčke in starše

BIBS steklenička je skrbno zasnovana za dojenčke od rojstva dalje. Idealna je za prva hranjenja ali prvo srečanje z vodo ali čajem. V setu je steklenica 110 ml, cucelj iz naravnega kavčuka (počasen pretok), pokrovček, nastavek “ključavnica” za mleko, navoj in zložljiv lijak. Zložljiv lijak olajša hitro in enostavno polnjenje steklenice z manj odpadkov mleka/formule, ključavnica za mleko pa zagotavlja enostavno in higienično shranjevanje. Lahko se namesti pod navojno kapico in pokrovček. Tako lahko preprosto vzamete stekleničko s seboj na pot, ne da bi vam bilo treba skrbeti, da bi polili mleko v torbi ali vozičku.

Cucelj, kakršnega svetujejo babice

V setu je cucelj iz naravnega kavčuka (počasen pretok). Priporočajo ga babice za podporo naravnemu dojenju. Okrogel cucelj spodbuja podobno postavitev jezika in tehniko sesanja kot pri dojenju, saj omogoča, da se stranice jezika dvignejo in obkrožajo bradavico, tako kot med dojenjem. S tem tudi preprečite zmedo, če dojite in hranite s stekleničko. Cucelj je opremljen z ventilom proti kolikam, ki izpušča zrak, kar zmanjša zaužitje zraka med hranjenjem.

Ustvarjalna in napredna miselnost

BIBS je vrhunska blagovna znamka iz Danske, ki je preboj na trg doživela z ikonično “Colour” dudo. Sedaj imajo široko paleto izvirnih, varnih in estetskih izdelkov, ki so priljubljeni po vsem svetu. Pri BIBS so zavezani k ponudbi trajnostno proizvedenih, izvirnih, varnih in estetskih izdelkov. Pridobivajo material, proizvajajo, testirajo in certificirajo v skladu z najvišjimi standardi na trgu, da zagotovijo izdelke najboljše kakovosti za vaše malčke.

Brand

Bibs®

Svetovno znane BIBS dude z značilnim ščitom dajejo otrokom udobje in varnost že skoraj 50 let. Izbirate lahko med različnimi oblikami cuclja, različnimi materiali in barvami. Dude BIBS so zasnovane na Danskem, brez PVC, brez BPA in brez ftalatov ter testirane v laboratorijih glede varnosti in kakovosti.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “BIBS® Otroška steklenička Ivory 110 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja