BIBS® Set 3 dud Try-it Colour Sage
12,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,01.

Dodaj v košarico

BIBS® Set 3 dud Try-it Colour Sage

12,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,01.

Set vsebuje vse tri modele BIBS dudic (Colour, Colour s simetričnim cucljem in Colour z anatomskim cucljem), kar omogoča, da otroci preizkusijo različne vrste cuclja (okroglega, simetričnega in anatomskega). Kolekcija je ugodna rešitev s katero skoraj zagotovo najdete pravo BIBS dudico za vaše malčke.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Bibs®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Odličen, začetni paketek

Ko gre za dude, nobena velikost ali oblika ni prava ali napačna, ker so si vsi dojenčki različni. Dojenčki imajo različne preference, različne tehnike sesanja in drugačno anatomijo ust. Zato pri BIBS® ponujajo različne dude, ki izpolnjujejo vse te različne potrebe. Set vsebuje vse tri modele BIBS dudic (Colour, Colour s simetričnim cucljem in Colour z anatomskim cucljem), kar omogoča, da otroci preizkusijo različne vrste cuclja (okroglega, simetričnega in anatomskega). Kolekcija je ugodna rešitev s katero skoraj zagotovo najdete pravo BIBS dudico za vaše malčke.

OPOZORILO!

Na dudo nikoli ne privezujte trakcev ali vrvic, ker se otrok lahko zadavi. Dudo pred vsako uporabo natančno preglejte, predvsem, če ima otrok že zobe. Dudo povlecite v vse smeri. Če opazite, da je duda kakorkoli poškodovana ali obrabljena, jo takoj zavrzite. Dude ne puščajte na neposredni sončni svetlobi, v bližini vira toplote ali v raztopini za sterilizacijo dlje, kot priporočeno, ker to lahko poškoduje cucelj.

Iz higienskih razlogov dudo pred prvo uporabo potopite (ali še bolje prelijete) v/z vrelo vodo za max. pet minut, pustite, da se ohladi in iz cuclja iztisnite vso preostalo vodo.

Pred vsako uporabo očistite. Nikoli ne namakajte cuclja v sladke snovi ali zdravila, ker to lahko pri otroku povzroči zobno gnilobo. Zaradi varnosti in higiene zamenjajte dudo po enem ali največ dveh mesecih uporabe. Če se duda zatakne v ustih, se NE prestrašite, saj je duda oblikovana tako, da je otrok ne more pogoltniti. Previdno in čim bolj nežno odstranite dudo iz ust.

Dud ne kuhajte!

Brand

Bibs®

Svetovno znane BIBS dude z značilnim ščitom dajejo otrokom udobje in varnost že skoraj 50 let. Izbirate lahko med različnimi oblikami cuclja, različnimi materiali in barvami. Dude BIBS so zasnovane na Danskem, brez PVC, brez BPA in brez ftalatov ter testirane v laboratorijih glede varnosti in kakovosti.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “BIBS® Set 3 dud Try-it Colour Sage”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja