BIBS® Škatlica za dudo BIBS x Liberty Capel Sage
16,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 14,41.

Dodaj v košarico

BIBS® Škatlica za dudo BIBS x Liberty Capel Sage

16,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 14,41.

Stilska škatlica za dudo poskrbi, da imate na poti dudo shranjeno na higienskem mestu, ki je vedno pri roki – lahko jo obesite na voziček! Vanjo lahko shranite do 3 BIBS dude ali pa celo prigrizek.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Bibs®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Praktičnost v stilu

BIBS škatlica za dudo je večnamenski izdelek, ki se ne uporablja samo za shranjevanje dud, ko ste na poti, temveč tudi kot posoda za majhne igrače in prigrizke. Posebej praktična je zato, ker jo lahko obesite na voziček ali torbico ipd., saj ima priloženo silikonsko vrvico v ujemajoči se barvi. V škatlico lahko shranite do 3 BIBS dude. Škatlica vsebuje tudi vstavek, ki se prilega eni BIBS dudi. Vložek je primeren za vse različne dude BIBS – torej ne glede na to, katero BIBS dudo ima vaš malček najraje, bo pristajala v škatlo. Izdelana je iz 100 % varnega materiala, primernega za živila in je 100 % brez BPA.

Deluje tudi kot sterilizacijska škatla

Škatlica hkrati deluje kot sterilizacijska škatla in prenaša segrevanje v mikrovalovni pečici, čiščenje v pomivalnem stroju in temperaturo zamrzovalnika. V škatlico za dudo dodajte dve žlici vode in vstavite dudo. Škatlico dajte v mikrovalovno pečico za pribl. 60 sekund pri maks. 800 W. Temperature ne smejo preseči 100°C. Opomba: upoštevajte navodila proizvajalca za mikrovalovno pečico glede toplote in vatov. Preden odstranite dudo, pustite, da se škatlica ohladi pribl. 2 min. Odstranite odvečno vodo iz ohišja in obrišite s suho krpo. Vedno priporočamo samo sterilizacijo silikonskih dud v mikrovalovni pečici – ne dud iz naravnega kavčukovega lateksa.

Ustvarjalna in napredna miselnost

BIBS je vrhunska blagovna znamka iz Danske, ki je preboj na trg doživela z ikonično “Colour” dudo. Sedaj imajo široko paleto izvirnih, varnih in estetskih izdelkov, ki so priljubljeni po vsem svetu. Pri BIBS so zavezani k ponudbi trajnostno proizvedenih, izvirnih, varnih in estetskih izdelkov. Pridobivajo material, proizvajajo, testirajo in certificirajo v skladu z najvišjimi standardi na trgu, da zagotovijo izdelke najboljše kakovosti za vaše malčke.

Brand

Bibs®

Svetovno znane BIBS dude z značilnim ščitom dajejo otrokom udobje in varnost že skoraj 50 let. Izbirate lahko med različnimi oblikami cuclja, različnimi materiali in barvami. Dude BIBS so zasnovane na Danskem, brez PVC, brez BPA in brez ftalatov ter testirane v laboratorijih glede varnosti in kakovosti.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “BIBS® Škatlica za dudo BIBS x Liberty Capel Sage”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja