Childhome® Toaletna torbica Baby Necessities Pink Copper
39,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 33,91.

Dodaj v košarico

Childhome® Toaletna torbica Baby Necessities Pink Copper

39,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 33,91.

Dopolnite svojo Childhome® družino s toaletno torbico Baby Necessities. Toaletna torbica za poplno organiziranost tako doma kot v previjalni torbi.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popolna izbira za vsako družino

Odkrijte toaletno torbico Childhome® Baby Necessities, ki se tudi popolnoma prilega celotni kolekciji Childhome® nahrbtnikov in torb. Ravno prave velikosti za hrambo pleničk, robčkov, krem in praškov. Torbica se lepo razširi in je odličen organizator v sobici, ko pa je treba na pot, samo potegnete zadrgo in ste že pripravljeni. Vanjo lahko shranite tudi igračke, make up, ključe ali ostale potrebščine. Toaletna torba Baby Necessities se enostavno prilega v vašo torbo za mamice in jo lahko vzamete kamor koli. Kombinirate jo lahko z ujemajočo Mommy ali Family bag. Zaradi odličnega materiala lahko torbo enostavno obrišete, hkrati pa je vodoodporna in jo lahko uporabljajate v vsakem vremenu. Namig: torbe ne postavljajte na grobo površino, da se izognete sledom obrabe.

Trajno, brezčasno in lepo

Blagovna znamka Childhome® je bila ustanovljena leta 1985. Njihov glavni cilj je ustvariti udobne izdelke, ki naredijo življenje vašega malčka čim bolj prijetno. Hkrati pa si podjetje želi s kakovostnimi izdelki razveseliti tudi vse starše. Zato uporabljajo le najboljše materiale, izrednega pomena pa je varnost. Tako ste lahko zmeraj prepričani, da dobite kakovostne izdelke. Dodatna pozitivna stran pa je, da so vsi izdelki na zunaj in noter videti čudovito, zaradi elegantnega in brezčasnega dizajna.

Material: 100% najlon
Dimenzije: 25 x 13 x 15 cm
Navodila za vzdrževanje: Ni pralno v stroju. Očistite z vlažno krpo in takoj posušite.

Brand

Childhome®