Childhome® Toaletna torbica Momlife Black Gold
29,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 25,41.

Dodaj v košarico

Childhome® Toaletna torbica Momlife Black Gold

29,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 25,41.

Družina Mommy Bag raste! Spoznajte čudovito in praktično toaletno torbico za mamice. Je kompaktna, trendovska in kar je najpomembneje – nudi dovolj prostora za kozmetične pripomočke za na pot.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popolna izbira za vsako družino

Odkrijte toaletno torbico Childhome® Momlife, ki se tudi popolnoma prilega celotni kolekciji Childhome® nahrbtnikov in torb. Potovalna toaletna torbica Momlife je sestavljena iz 1 velikega predela z zadrgo. V notranjosti najdete majhne žepke z elastično podlogo, tako da lahko vse lepo shranite. Na zadnji strani je tudi ločen žep z magnetnim zapiranjem. Zaradi odličnega materiala lahko torbo enostavno obrišete, hkrati pa je vodoodporna in jo lahko uporabljajate v vsakem vremenu. Namig: torbe ne postavljajte na grobo površino, da se izognete sledom obrabe.

Trajno, brezčasno in lepo

Blagovna znamka Childhome® je bila ustanovljena leta 1985. Njihov glavni cilj je ustvariti udobne izdelke, ki naredijo življenje vašega malčka čim bolj prijetno. Hkrati pa si podjetje želi s kakovostnimi izdelki razveseliti tudi vse starše. Zato uporabljajo le najboljše materiale, izrednega pomena pa je varnost. Tako ste lahko zmeraj prepričani, da dobite kakovostne izdelke. Dodatna pozitivna stran pa je, da so vsi izdelki na zunaj in noter videti čudovito, zaradi elegantnega in brezčasnega dizajna.

Material: 100% najlon
Dimenzije: 25 x 10 x 14 cm
Navodila za vzdrževanje: Ni pralno v stroju. Očistite z vlažno krpo in takoj posušite.

Brand

Childhome®