DockATot® Igralni lok s setom aktivnostnih igračk Cheeky Chums

DockATot® Igralni lok s setom aktivnostnih igračk Cheeky Chums

36,00

Ikonična blagovna znamka Sleepyhead of Sweden od zdaj naprej z imenom sestrske blagovne znamke DockATot®. Poznani izdelki Sleepyhead zdaj na voljo z novim imenom Dockatot. Izdelki se niso spremenili in še naprej zagotavljajo izjemno kakovost in preverjeno zanesljivost. Spremenilo se je zgolj ime, z željo, da je blagovna znamka po vsem svetu poznana pod enotnim imenom Dockatot.

Aktivnostni igralni lok Sleepyhead je odličen, mobilni dodatek h gnezdecu Deluxe+ za malčke stare od 0 do 8 mesecev.

Lok lahko okrasimo z visečimi igračkami, ki jih lahko dokupite posebej. Aktivnostni lok bo vašemu dojenčku krajšal čas in ga zabaval. Aktivnostni lok pozitivno vpliva na razvoj senzorike in motorike vašega novorojenčka.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:DockATot

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

DockATot® gnezdeca so privlačnega videza v prepoznavnem skandinavskem slogu. Narejena so iz vrhunskih in dojenčkom prijaznih materialov, ki stoodstotno dihajo, so hipoalergena in popolnoma varna, brez vsakršnih škodljivih substanc.

Multifunkcionalno gnezdece DockATot® DELUXE je namenjeno dojenčkom, starim od 0 do 8 mesecev. Za malčke, ki so starejši od 8 mesecev je na voljo multifunkcionalno gnezdece Grand (9-36+ mesecev).

DockATot® gnezdece je sanjsko ležišče za vaš mali zakladek. Sestavljeno je iz podloge, varnostnega obroča in prevleke. Vsi deli so snemljivi in pralni. Prevleke so na voljo v različnih dizajnih in motivih, da bodo te vedno v skladu z vašim slogom in z vašimi željami. Blazina gnezdeca diha in omogoča pretok zraka. Na dnu obroča je varnostna zaponka, ob strani obroča pa so nameščeni ročaji, ki omogočajo enostaven in varen prenos gnezdeca.

Večnamensko gnezdece DockATot® je edino gnezdece na tržišču, ki na podlagi številnih opravljenih varnostnih testov zagotavlja varno uporabo izdelka. DockATot® gnezdece je največkrat testirano otroško ležišče na tržišču. Med drugim je pridobilo tudi certifikat Oeko-Tex Standard 100, Class 1, ki dokazuje visoko kakovost materiala. Material je v neposrednem stiku z dojenčkovo kožo in je do nje prijazen in neškodljiv. DockATot® gnezdece je popolnoma zračno, dosega standard BS4578 Britanskega inštituta za standardizacijo, zato ustvarja popolno mikroklimo za dojenčka, saj se njegovo telo med spanjem v gnezdecu DockATot® ne pregreva.

 

Brand

DockATot

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “DockATot® Igralni lok s setom aktivnostnih igračk Cheeky Chums”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja