Janod® Igra ravnotežja Buffalo
29,99 23,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,99.

Dodaj v košarico

Janod® Igra ravnotežja Buffalo

23,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,99.

-20%

Bivol se bo po svojih najboljših močeh trudil ohraniti mirnost, medtem ko igralci izmenično pokrivajo njegov hrbet z vedno več majhnimi ptiči. Bodite previdni! Bivola je zelo enostavno porušiti, kar povzroči, da vse ptice padejo na tla.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Kdo bo spravil največ ptičk na bivolov hrbet?

Bivol se bo po svojih najboljših močeh trudil ohraniti mirnost, medtem ko igralci izmenično pokrivajo njegov hrbet z vedno več majhnimi ptiči. Bodite previdni! Bivola je zelo enostavno porušiti, kar povzroči, da vse ptice padejo na tla. Ta spretnostna igra vključuje bivola iz masivnega lesa s pastelno roza gobčkom, črnimi rogovi in ​​ušesi ter 10 ptic v nežnih barvah: 5 velikih (54 mm) in 5 majhnih (44 mm). Primerno za enega ali več igralcev. Igralec, ki da eno ptico preveč, je poražen! Bivol ima zadaj zvonec, njegova ušesa pa so iz mehkega filca. Tudi njegov vrat se poskakuje na vzmeti, kar bo otroke zagotovo nasmejalo. Ta igra za ravnotežje je kot nalašč za razvoj potrpežljivosti in spretnosti.

Dimenzije: 16 x 13 x 22 cm
Material: les
Primerno za otroke: od 3. leta starosti naprej

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Igra ravnotežja Buffalo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja