Janod® Otroške rokavice za vrtnarjenje
8,99 7,19

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 7,19.

Dodaj v košarico

Janod® Otroške rokavice za vrtnarjenje

7,19

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 7,19.

-20%

Za vašega majhnega vrtnarja ali vrtnarko! Otroške rokavice so odličen pripomoček za raziskovanje vrta.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Za bodoče vrtnarje

Kakšno veselje je pograbljati zemljo, posaditi semena, nato pa se umakniti in občudovati dobro opravljeno delo! Otroške rokavice bodo otrokom omogočile, da se na vrtu pridružijo odraslim! Vrtnarjenje bo vašemu otroku pomagalo razviti potrpežljivost in radovednost ter se naučiti vsega o naravnem svetu okoli sebe.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: blago
Dimenzije: 22 x 8 x 1 cm
Primerno za otroke: 3-6 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Otroške rokavice za vrtnarjenje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja