Janod® Otroški leseni ukulele Confetti
32,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 32,99.

Dodaj v košarico

Janod® Otroški leseni ukulele Confetti

32,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 32,99.

Otroški ukulele bo male nadobudne glasbenike popeljal v čarobni svet glasbe. Glasbene aktivnosti vzbujajo veselje in obenem razvijajo malčkove splošne sposobnosti zaznavanja ter motorični, socialni in čustveni razvoj.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Mali talenti, veliko veselja

Otroški leseni ukulele se ponaša s 4 najlonskimi strunami in barvitim dizajnom. Je del Janodove ponudbe Confetti: to je linija glasbenih igrač, ki posnemajo motive Pop ’N Rock. Otroški ukulele je preprost za uporabo in pravšnje velikosti za male otroške roke. S poslušanjem in ustvarjanjem glasbe ne vplivamo le na glasbeni razvoj otroka, temveč tudi na čustveni, socialni, spoznavni in gibalni razvoj. Otroški ukulele je primeren za otroke od 3. leta starosti naprej.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: les
Dimenzije: 53 x 17,5 x 6 cm

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Otroški leseni ukulele Confetti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja