Janod® Sestavljanka Učim se šteti

15,19

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,19.

-20%

Učenje štetja je za otroka neizmerno veselje, če to počne med igro! S to velikansko sestavljanko se bodo vaš malček lahko naučili šteti, medtem ko sestavlja 10-delno kartonsko sestavljanko z zabavnimi ilustracijami živali. Sestavljanka spodbuja razvoj fine motorike, spoznavanje števil in učenje štetja.

Ni na zalogi

Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Učenje štetja ob zabavnem sestavljanju

Sestavljanka Učim se šteti na zabaven način, s sestavljanjem in privlačnimi ilustracijami živali privabi otroka k spoznavanju števil in štetja. Vsak kos sestavljanke ustreza leseni številki, ki ga je potrebno postaviti na pravo mesto, da bo vaš malček lahko štel do 10! Da bi bil učni proces še bolj zabaven, so na vsakem delu ilustrirane smešne živali: jih boste znali vse prešteti? Ta zabavna poučna igra je idealna za razvijanje finih motoričnih sposobnosti in učenje številk korak za korakom. Priložen je tudi model plakata. Lesene kose lahko shranite v praktično majhno bombažno vrečko, da bodo na varnem!

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: leseni puzzli (FSC certifikat), MDF številke
Dimenzije: 100 x 12 x 1,1 cm

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Sestavljanka Učim se šteti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja