Janod® Set 4 igrač za kopanje Sea Animals Squirters
12,99 10,39

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

Dodaj v košarico

Janod® Set 4 igrač za kopanje Sea Animals Squirters

10,39

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

-20%

Hobotnica, jastog, morska zvezda in kit so pripravljeni na kopalno zabavo z vašim malčkom! Spodbujali bodo njegove motorične sposobnosti, raziskovanje in eksperimentiranje.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabavna rutina pred spanjem

S štirimi morskimi živalicami se bo malček zabaval ob kopanju in zadovoljno zaključil dan. Figurice so popolne velikosti za male roke, ob pritisku na glavo ali trebuh pa pljuvajo vodo za še več zabave. Figurice spodbujajo motorične sposobnosti, raziskovanje in eksperimentiranje. Primerne so za otroke od 10. meseca starosti naprej.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: PVC
Dimenzije: 17 x 5,5 x 16 cm

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Set 4 igrač za kopanje Sea Animals Squirters”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja