Label Label® Lesen aktivnostni voziček za pomoč pri hoji Blue
54,99 43,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 43,99.

Dodaj v košarico

Label Label® Lesen aktivnostni voziček za pomoč pri hoji Blue

43,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 43,99.

-20%

Najmlajši lahko razvijajo svoje motorične sposobnosti in izdelujejo zabavne kreacije s kockami. Kasneje pa lahko vadijo računanje in prepoznavanje črk.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Za igro in zabavo

Lesen voziček je izdelan iz kakovostnega FSC certificiranega bukovega lesa. Voziček in kocke so kombinacija naravnega lesa in čudovitih nežno modrih/belih/sivih tonov, nanesenih z otrokom prijazno barvo na vodni osnovi. Spodnji del v obliki oblaka je čvrst in opremljen z lesenimi kolesi z gumijastimi vložki, tako, da lahko vaš malček gladko in stabilno hodi po kateri koli podlagi. V vozičku je 20 blokov s črkami, številkami, aritmetičnimi znaki, simboli in blok s čudovito uro. Najmlajši lahko razvijajo svoje motorične sposobnosti in izdelujejo zabavne kreacije s kockami. Kasneje pa lahko vadijo računanje in prepoznavanje črk.

Pomembno: Lesen aktivnostni voziček ni namenjen učenju hoje, temveč daje otroku samozavest in zagotavlja njihovo motivacijo za gibanje ter s tem nadaljnji razvoj motoričnih sposobnosti. Zato ne pozabite, da mora otrok samostojno in prosto hoditi, preden začne raziskovati z vozičkom.

Igrače, ki imajo izobraževalno in dekorativno vrednost

Blagovna znamka Label Label® je znana po izdelkih v čudovitih barvah, okolju prijaznih materialih in vzdržljivosti. Igrače imajo izobraževalno in dekorativno vrednost ter so narejene s spoštovanjem do sveta v katerem živimo in sveta v katerem bodo odraščali naši otroci.

Brand

Label Label®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Label Label® Lesen aktivnostni voziček za pomoč pri hoji Blue”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja