Liewood® Lonček s slamico Jenna Sandy/Sea blue
22,00 12,10

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,50.

Dodaj v košarico

Liewood® Lonček s slamico Jenna Sandy/Sea blue

12,10

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,50.

-45%

Prikupen silikonski lonček za učenje pitja z ročajem in slamico je odličen pripomoček za učenje samostojnega pitja za malčke. Praktičen lonček je izdelan iz 100% silikona, zato se ob padcu ne razbije in je kot nalašč za urjenje ročnih spretnosti za male dlani.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroški lonček z ročajem in slamico

Da bo pot do osvajanja novega znanja za najmlajše kar se da prijetna in zabavna, danska blagovna znamka Liewood® ustvarja prikupne in uporabne izdelke za otroke. Praktičen otroški lonček z ročajem in slamico iz silikona omogoča varno uporabo, saj je oblikovan tako, da se malček z njim ne more poškodovati, hkrati pa se ob padcu na tla ne more razbiti. Ročaj pomaga otrokom, da lahko urijo ročne spretnosti.

Zanesljivi materiali otroških dodatkov za hranjenje

Vsi izdelki blagovne znamke Liewood® so ustvarjeni z veliko mero premišljenosti in ljubezni in upoštevajo potrebe sodobnih modernih družin. Danska blagovna znamka skrbno izbira materiale za dojenčke in malčke. Lonček je izdelan iz 100% silikona, brez BPA in zagotavlja varno in brezskrbno uporabo, saj ne vsebuje škodljivih sestavin. Po uporabi lahko lonček preprosto operete v pomivalnem stroju.

Material: 100% silikon
Dimenzije: 7,5 x 20 x 7 cm (prostornina 145 ml); slamica višine 12 cm in premer 1 cm
Navodila za vzdrževanje: Strojno pomivanje v pomivalnem stroju pri maksimalni temperaturi 65°C. Izdelek ni primeren za uporabo v pečici in mikrovalovni pečici.

Brand

Liewood®