Trixie® Silikonski lonček Mrs. Rabbit
15,95 11,16

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,76.

Dodaj v košarico

Trixie® Silikonski lonček Mrs. Rabbit

11,16

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,76.

-30%

Silikonski lonček Trixie® omogoča, da lahko vaš otrok pije, ne da bi polil. Ljubki motiv najdete tudi na drugih izdelkih, kot so krožniki, pribor, skledice in slinčki.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Iz varnih materialov

Zaradi velikih ročajev je ta silikonski lonček enostaven za uporabo in omogoča, da vaš otrok pije, ne da bi polil; še posebej priročno, ko ste zunaj. Silikon je odličen za uporabo v kuhinji. Tudi ob intenzivni uporabi bo lonček ostal v dobrem stanju in ga boste zlahka predali mlajšim bratcem, sestricam ali prijateljem. 100 % silikon je v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi. Ne pozabite še na krožnike, pribor, skledice in slinčke iz te kolekcije.

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% silikon
Dimenzije: 10 x 7 cm (12 cm z ročaji)
Navodila za vzdrževanje: Pranje v pomivalnem stroju.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Silikonski lonček Mrs. Rabbit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja