Liewood® Nočna lučka Watson Mr bear/Tuscany rose
40,00 22,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 30,00.

Dodaj v košarico

Liewood® Nočna lučka Watson Mr bear/Tuscany rose

22,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 30,00.

-45%

Z lučko Watson je nega malčkov olajšana. Jakost svetlobe lahko prilagajate in tako ustvarite prijetno vzdušje ob spalni rutini. Prenosno in lahko nočno lučko iz 100% silikona lahko obesite v otroški sobi ali pa jo preprosto vzamete s seboj kamorkoli želite.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prenosna lučka, kateri lahko prilagajate jakost svetlobe

Mnogokrat moramo poskrbeti za nego otroka v nočnih urah. Niti nam, niti otroku ne ugaja močna svetloba, ki sredi noči kar zbode v oči. Nočni lučki Winston lahko prilagajate jakost svetlobe, kar bo olajšalo tako spalno rutino kot nočno nego. Lučka je izdelana iz 100% silikona in je prenosljiva, kar pomeni, da jo lahko vzamete s seboj kamorkoli želite in jo preprosto odložite ali obesite na kljuko, posteljico ipd. Lučka je polnilna in se lahko uporablja brezžično ali med polnjenjem. Ta nočna lučka bo pomirila vašega otroka, ki se bo ob novem prijatelju počutil varnega, ko bo šel spat.

Varni materiali, varna uporaba

Otroška lučka Winstion je izdelana iz 100% silikona, ki ne vsebuje nevarnih sestavin in je brez BPA in ftalatov. Silikon ima številne prednosti, med drugim se silikonska lučka ob padcu na tla ne razbije. Zaobljeni robovi poskrbijo za brezskrbno in varno uporabo izdelka. Lučko lahko očistite s čisto vlažno krpo.

Material: 100% silikon (ROHS test)
Dimenzije: 10 x 8 x 8 cm
Navodila za vzdrževanje: Obrišite z vlažno krpo.

Brand

Liewood®