Liewood® Otroška knjiga Jade Dino/Sandy
14,00 7,70

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,50.

Dodaj v košarico

Liewood® Otroška knjiga Jade Dino/Sandy

7,70

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,50.

-45%

Otroška knjiga Jade ima prikupne ilustracije, ki bodo zagotovo navdušile vse malčke. Knjigica je primerna za otroke od 2. leta starosti naprej.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabavna in poučna knjiga

V otroški knjigi Jade se skrivajo prikupne ilustracije z značilnimi Liewood® motivi. Vsaka stranica je drugačne oblike, kar naredi knjigo še bolj zanimivo. Knjiga je primerna za otroke od 2. leta starosti naprej in je odlično darilo za rojstni dan, božič ali katerokoli drugo priložnost.

Vrhunski izdelki za sodobne družine

Liewood ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Vsi tekstilni izdelki so izdelani v Indiji pri dobavitelju s certifikatom GOTS (Global Organic Textile Standard). Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

Material: 100% papir s FSC certifikatom
Navodila za vzdrževanje: Čiščenje s suho krpo.

Brand

Liewood®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Liewood® Otroška knjiga Jade Dino/Sandy”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja