Liewood® Set 6 modelov za palačinke Karina Holiday/apple red multi mix
24,00 13,20

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,00.

Dodaj v košarico

Liewood® Set 6 modelov za palačinke Karina Holiday/apple red multi mix

13,20

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,00.

-45%

S šestimi modelčki bo peka palačink še bolj zabavna! Modelčki so izdelani iz 100% silikona ter so enostavni za uporabo in čiščenje.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Pa-pa-palačinke!

So trebuščki prazni in imate vse sestavine? Potem je čas za peko slastnih palačink! Da palačinke ne bodo samo vrhunsko okusne, ampak tudi zabavne za pogledat, jih pripravite s prikupnimi, silikonskimi modelčki. V setu Karina je šest modelčkov za pripravo palačink. Modelčki so izdelani iz 100% silikona in so enostavni za uporabo. Ponev naoljite, položite vanjo modelčke in v njih nalijte maso za palačinke. Zagotavljamo vam, da bodo vaši malčki navdušeni!

Vrhunski izdelki za sodobne družine

Liewood® ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood® so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood® ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Vsi tekstilni izdelki so izdelani v Indiji pri dobavitelju s certifikatom GOTS (Global Organic Textile Standard). Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

Material: 100% silikon
Navodila za vzdrževanje: Uporaba v pomivalnem stroju.

Brand

Liewood®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Liewood® Set 6 modelov za palačinke Karina Holiday/apple red multi mix”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja