Linea MammaBaby® Mandljevo olje Guendalina 500 ml
19,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,99.

Dodaj v košarico

Linea MammaBaby® Mandljevo olje Guendalina 500 ml

19,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,99.

Žogica imenovana Guendalini je mandljevo olje. Sestavine niso samo prijazne za kožo, ampak so tudi ekološko pridelane.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Olje, ki učinkovito nahrani kožo

Linea MammaBaby® Mandljevo olje je pridobljeno s hladno stisnjenimi sladkimi mandlji, brez dodajanja kakršnih koli kemičnih elementov. Spodbuja hidratacijo in zaščiti povrhnjico, zato je primerno za še tako suho kožo. Po uporabi olja bo koža zagotovo bolj elastična, navlažena, nahranjena ter mehka. Mandljevo olje uporabljajo tudi ženske, ki želijo preprečiti nastanek strij, ki se pojavijo med nosečnostjo ali, ki se pojavijo med obdobji hitrega pridobivanja teže in hujšanja. Za še večjo učinkovitost ga uporabite skupaj z Margherito milom za roke ter z Giacominom gelom za prhanje.

Olje primerno za navlažitev kože, masažo ali preventivo pred nastankom strij

Olje lahko uporabite pri dojenčku, tako da izdelek nanesete na bombažno vato in z ga z njo nežno vtrete v dojenčkovo kožo. Lahko dodatne nekaj kapljic tudi v kopel ali pa z njim namažite malčka takoj po kopanju.

Mandljevo olje uporabljajo tudi nosečnice, saj vlažilno delovanje maščobnih kislin, pridobljenih iz sladkih mandljev pomaga preprečevati naraščanje strij med nosečnostjo in po njej. Olje pomaga preprečevati nastanek strij tudi v obdobjih hitre izgube ali povečanja telesne mase.

Izdelek s certifikatom Cosmos Natural

Cosmos natural je internacionalni standard za BIO in NATUR kozmetiko. Certifikat zagotavlja, da izdelki ne uporabljajo snovi živalskega izvora in niso testirani na živalih. COSMOS standard je nastal v želji po poenotenju zahtev za označevanje naravne in ekološke kozmetike na evropski ravni. Glavni cilj standarda je uporaba sestavin iz ekološke pridelave. 

Sestavine: 100% italijansko organsko olje sladkega mandlja

Linea MammaBaby® je široka linija detergentno-kozmetičnih izdelkov, posebej zasnovana za dojenčke in popolna tudi za odrasle. Vse se je začelo leta 1944 v neposredni povojni dobi, ko je Mariuccia De Feo Olcelli ustvarila svojo farmacevtsko delavnico v tedanjem mestecu Seregno, ob vratih Monze. Prvim izdelkom so takoj sledili številni drugi, ki jih je s spretnostjo in kakovostjo oblikoval njen sin Manlio, farmacevt, ki je razširil proizvodnjo.

Brand

Linea MammaBaby®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Linea MammaBaby® Mandljevo olje Guendalina 500 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja