Little Dutch® Spiralni stolp Pink
21,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 21,95.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Spiralni stolp Pink

21,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 21,95.

Osupljiv spiralni stolp poskrbi za neskončno igro. Barvita igrača je sestavljena iz 5 kosov v nežnih odtenkih, ki jih malček zlahka zloži.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabavna igra za ure zabave

Otroci naj spustijo žogo eno za drugo na zgornjo raven in opazujejo, kako se vsaka od njih vije in kotali navzdol. Spiralni stolp izboljšuje koordinacijo rok in oči ter otroka uči koncepta vzroka in posledice, kar zagotavlja, da je igrača zabavna in poučna. Spiralni stolp je opremljen s tremi velikimi žogicami različnih barv, ki jih je enostavno prijeti in med premikanjem oddajajo zvok. Igrača je primerna za otroke od 10. meseca starosti naprej.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch® spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch® je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch®.

Material: plastika
Dimenzije: 30 x 18 x 18 cm

Brand

Little Dutch®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Little Dutch® Spiralni stolp Pink”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja