Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke brez parfumov ZF 50 100ml
23,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,19.

Dodaj v košarico

Naïf® Sončna krema za dojenčke in otroke brez parfumov ZF 50 100ml

23,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,19.

Naravna mineralna krema brez parfumov z zaščitnim faktorjem 50 zagotavlja zaščito pred UVA in UVB žarki za občutljivo kožo in je vodoodporna. Primerna je za uporabo od rojstva dalje.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Naïf®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Nežna a zanesljiva zaščita pred soncem

Krema za zaščito pred soncem brez parfumov z zaščitnim faktorjem 50 blagovne znamke Naïf® z mineralnim filtrom na koži ustvarja plast, ki takoj odbija škodljive sončne žarke. Ima nežni otroški koži prijazno formulo, ki temelji na mineralnem cinkovem oksidu in nudi takojšnjo in vodoodporno zaščito brez tveganja za draženje kože. Vsi izdelki kozmetike Naïf® so dermatološko testirani, brez alergenov, glutena, 100% veganski in zasnovani ter proizvedeni v EU. Zaščitna sončna krema za dojenčke in otroke Naïf® vsebuje mineralne filtre brez nano delcev, ki lahko negativno vplivajo na okolje. Primerna je za uporabo od dojenčkovega rojstva dalje.

Krema za najobčutljivejšo kožo

Dojenčki in malčki naj ne bodo nikoli direktno izpostavljeni soncu in vročini, kadar pa se temu ne moremo izogniti, pa jih moramo zaščititi pred škodljivimi sončnimi žarki. Kremo za zaščito za dojenčke in otroke Naïf® nanesite na obraz in telo vašega otroka ter jo enakomerno porazdelite po vseh predelih v ustreznem času pred izpostavljenostjo soncu. Za optimalno zaščito postopek ponovite na vsaki dve uri. Kljub redni uporabi zaradi prisotnosti negovalnih olj občutljiva otroška koža ne bo izsušena in bo nežno zaščitena.

Spoznajte prijazen svet kozmetike Naïf®

Vizija ustanoviteljev nizozemske blagovne znamke Naïf® je spremeniti svet kozmetike. Ustanovna očeta podjetja znamke Naïf Jochem Hes in Sjoerd Trompetter sta bila potem, ko sta sama postala očeta šokirana, koliko nepotrebnih in celo škodljivih sestavin vsebujejo negovalni izdelki za kožo za otroke in nosečnice. Ko sta leta 2013 ustanovila danes priljubljeno blagovno znamko Naïf, sta se odločila, da bosta staršem lahko zagotovila brezskrbno uporabo kozmetik z izborom visoko kakovostnih izdelkov, preverjene in naravne formule. Standardna zaščita pred soncem lahko precej onesnaži morje. To je posledica sestavin oksibenzona in oktinoksata ter mikroplastike, ki jo najdemo v številnih kremah za sončenje in losjonih. Dobra novica: Naïf uporablja le oceanu prijazne sestavine!

Sestava: oljna baza, cinkov oksid, brez nano delcov, brez aluminija, brez oksibenzona, brez glutena
Vsebnost: 100 ml
Embalaža: “I’m Green Plastic”: izdelena iz sladkornega trsa
Testi in certifikati: dermatološko testiran izdelek, RSPO certifikat, Zero plastic certifikat

Brand

Naïf®