Linea MammaBaby® Balzam za ustnice ZF 50 Giovannino
10,99 9,34

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 7,69.

Dodaj v košarico

Linea MammaBaby® Balzam za ustnice ZF 50 Giovannino

9,34

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 7,69.

-15%

Balzam za ustnice Giovannino ima zaščitni faktor 50 in mehko teksturo, ki se zlahka vpije.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Ustnice zaščiti, jih vlaži in neguje

Balzam za ustnice Giovannino z zaščitnim faktorjem 50 zagotavlja zaščito širokega spektra pred UVA in UVB žarki, ne da bi pustil bele madeže. Poleg zaščite, kožo tudi vlaži in neguje, zahvaljujoč glicerinu, čebeljemu vosku in karitejevemu maslu v svoji formuli. Predvsem je odličen za zaščitno ustnic, pa tudi za zaščito bolj občutljivih predelov, kot so brazgotine in pegice. Njegova formula je še posebej primerna poleti kot zaščita pred soncem in pozimi za zaščito pred mrazom in soncem. Njegova posebna šoba omogoča enostaven in natančen nanos. Nekateri UV-filtri, ki jih lahko najdemo v običajnih izdelkih za zaščito pred soncem, lahko škodujejo koralnim grebenom. Vsi izdelki z UV zaščitno iz kolekcije Linea MammaBaby® so skladni s Havajskim zakonom Coral Treaty o zaščiti koralnih grebenov in ne vsebujejo oksibenzona in oktinoksata.

Enostavna uporaba

Enakomerno nanesite na ustnice in občutljive predele. Enakomerno nanesite na kožo vsaj 30 minut preden greste na sonce. Da ostanete zaščiteni, nanesite večkrat, še posebej po potenju, plavanju ali brisanju z brisačo.
Opozorilo: Samo zunanja uporaba. Izogibajte se stiku z očmi. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Linea MammaBaby®

Linea MammaBaby® je široka linija detergentno-kozmetičnih izdelkov, posebej zasnovana za dojenčke in popolna tudi za odrasle. Vse se je začelo leta 1944 v neposredni povojni dobi, ko je Mariuccia De Feo Olcelli ustvarila svojo farmacevtsko delavnico v tedanjem mestecu Seregno, ob vratih Monze. Prvim izdelkom so takoj sledili številni drugi, ki jih je s spretnostjo in kakovostjo oblikoval njen sin Manlio, farmacevt, ki je razširil proizvodnjo.

Brand

Linea MammaBaby®