Janod® Lesena likalna deska
54,99 43,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 43,99.

Dodaj v košarico

Janod® Lesena likalna deska

43,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 43,99.

-20%

Kup perila raste, hitro po likalno desko! Ta čudovita majhna lesena likalna deska je popolna za igro vlog.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popolna igrača za igro vlog

Lesena likalna deska je zasnovana tako, da otrokom starim od 3 do 8 let, omogoča posnemati odrasle pri njihovih gospodinjskih opravilih. Višina mize je nastavljiva tako, da ustreza otroku (49,5 do 55,5 cm) in jo lahko zložite za enostavno shranjevanje. Na zunanji strani mize je drsna polica – na polico lahko postavite likalnik, medtem ko zlagate drobna oblačila. Noge te igrače se ponašajo z lepim naravnim lesom, desko pa krasijo nežni sivi, zeleni in rumeni motivi. V kompletu so lesen likalnik (z gumbom, ki oddaja zvok) in 3 obešalniki, tako da imajo otroci vedno vse, kar potrebujete za popolno likanje! Lesena likalna deska s certifikatom FSC® (narejena iz lesa iz trajnostno upravljanih gozdov).

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: karton
Dimenzije: 15,8 x 4 x 25 cm
Primerno za otroke: 3-6 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Lesena likalna deska”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja