Linea MammaBaby® Set za zaščito pred mrčesom in komarji
21,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 17,59.

Dodaj v košarico

Linea MammaBaby® Set za zaščito pred mrčesom in komarji

21,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 17,59.

Linea MammaBaby® je pripravila praktično rešitev za zaščito pred mrčesom in komarji: set, ki vsebuje dva izdelka, ki sta zelo specifična za zaščito kože, posebej zasnovana za poletje.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Le najboljše za občutljivo kožo

S toplim vremenom prihaja tudi potreba po zaščiti pred mrčesom in komarji. Starši morajo poiskati otroku prijazno zdravilo, ki lahko naravno preusmeri pozornost žuželk stran od kože malčkov, brez uporabe repelentov. Linea MammaBaby® je pripravila praktično rešitev: set, ki vsebuje dva izdelka, ki sta zelo specifična za zaščito kože, posebej zasnovana za poletje: Zeta Baby Losjon Zenino v spreju 100 ml in Post Zeta Baby gel za po piku 20 ml. Vključena je tudi priročna torbica.

Zeta Baby Losjon Zenino v spreju

Je idealen za zaščito občutljive ter nežne otroške kože ped mrčesom. Losjon s posebno formulo ter izvlečki eteričnih olj zagotavlja zaščito pred nadležnim mrčesom in pomiri kožo ter tako nudi občutek olajšanja. Zeta Baby Losjon Zenino vsebuje izvlečke eteričnih olj geranije, sivke, melalevke, limonske trave, timijana, limone te izvlečke aloe vere, evkaliptusa in bazilike. Izdelek ima nežen in prijeten vonj ter je primeren za občutljivo kožo dojenčkov, otrok in tudi odraslih. Eterična olja nudijo občutek takojšnje svežine. Losjon ne pušča madežev, ni masten in ne vsebuje barvil, parabenov in silikona.
Način uporabe: izdelek enakomerno razpršite na kožo ter nežno masirajte, da se vpije v kožo. Uporabite ga lahko večkrat, po potrebi. Ne pršite neposredno na obraz. Za uporabo izdelka na obrazu, izdelek razpršite na dlani ter ga razmažite po obrazu.

Post Zeta Baby gel za po piku

Je pomirjujoč kremni gel za lajšanje srbenja po piku žuželke. Njegova formula z osvežujočim in pomirjujočim delovanjem je namenjena, da lajša srbenje, ki ga povzročajo piki žuželk (komarji, čebele) in dražilni organizmi (koprive in meduze). Takoj olajša pekoč občutek in srbenje ter pomirja kožo. Primerno za katero koli vrsto kože, tudi za občutljivo kožo. Gel je nemasten.
Način uporabe: Takoj po piku na prizadeto mesto nanesite majhno količino izdelka. Nežno vtrite. Izdelek lahko ponovno uporabite po 3/5 minutah.

Linea MammaBaby®

Linea MammaBaby® je široka linija detergentno-kozmetičnih izdelkov, posebej zasnovana za dojenčke in popolna tudi za odrasle. Vse se je začelo leta 1944 v neposredni povojni dobi, ko je Mariuccia De Feo Olcelli ustvarila svojo farmacevtsko delavnico v tedanjem mestecu Seregno, ob vratih Monze. Prvim izdelkom so takoj sledili številni drugi, ki jih je s spretnostjo in kakovostjo oblikoval njen sin Manlio, farmacevt, ki je razširil proizvodnjo.

Volumen: Zeta Baby Losjon Zenino v spreju 100 ml in Post Zeta Baby gel za po piku 20 ml.

Brand

Linea MammaBaby®