Pearhead® Okvir s 3D odtisom rok ali nog
32,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 28,04.

Dodaj v košarico

Pearhead® Okvir s 3D odtisom rok ali nog

32,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 28,04.

Ujemite drobne odtise rok ali nog vaših malčkov in jih shranite v Pearhead® okvir. Vključen je bel okvir, roza in modra podlaga, glina, valj, trak, navodila, palčka in bela mešanica za ulivanje. Ustvarite otroški odtis z glinenim materialom, napolnite posušen odtis z materialom za ulivanje, počakajte da se posuši in prilepite končni odtis v okvir. To je odlično darilo za (bodoče) mamice.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Spomin, ki ga boste hranili še leta

Ujemite drobne odtise rok ali nog vaših malčkov in jih shranite v Pearhead® okvir. Najprej preprosto položite aluminijasto folijo (ni priložena) na ravno površino, gnetite odtisni material 2-3 minute in ga valjajte dokler ni gladek in raven. Z mokro otroško roko ali nogo pritisnite v odtisni material in pustite, da se odtis posuši (24-72 ur). Nato prašek za ulivanje zmešajte s 150 grami vode sobne temperature, da bo postal kremaste strukture in odtis previdno napolnite z mešanico za ulivanje. Večkrat potrkajte po kalupu, da zagotovite, da mešanica nima grudic ali zračnih mehurčkov ter nato pustite, da se mešanica suši 10 ur. Potem nežno odstranite odlitek iz odtisnega materiala, uporabite trak, da prilepite odlitke na podlago in previdno pritrdite podlago v okvir. Ta okvir Pearhead vključuje roza in modro podlogo, zaradi česar je popolno darilo za (bodočo) mamico.

Podjetje, ki poskrbi, da spomini ostanejo za vedno

Znamka Pearhead® je bila ustanovljena leta 1999. Pri podjetju Pearhead® želijo ustvariti pristne in kakovostne izdelke za praznovanje vaših posebnih trenutkov v življenju. Ekipa oblikovalcev, tržnikov in oblikovalcev trendov skrbijo, da njihovi izdelki prinesejo nasmeh na obraz ljudi. Ne glede na to, ali vaš otrok praznuje prvo leto življenja, želite razkriti nosečnost ali želite narediti spomin s hišnim ljubljenčkom, je Pearhead® tu, da spomine shranite na najlepše možne načine.

Dimenzije: 31,75 x 21,27 x 1,59 cm

Brand

Pearhead®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Pearhead® Okvir s 3D odtisom rok ali nog”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja