Rabbit&Friends® Lesena Lučka Bird Lamp z Bluetooth zvočnikom Bela
44,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 38,24.

Dodaj v košarico

Rabbit&Friends® Lesena Lučka Bird Lamp z Bluetooth zvočnikom Bela

44,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 38,24.

Lesena lučka v obliki ptička je edinstvena nočna svetilka z zvočnikom Bluetooth. S skandinavskim dizajnom in visokokakovostnimi materiali je idealna za otroško sobico.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Mehka svetloba z brezstopenjskim prilagajanjem svetlosti in brezžičnim Bluetooth zvočnikom

Lesena lučka Rabbit&Friends® se odlično obnese kot spremljevalec večernih iger. Nudi svetlobo in z brezžičnim Bluetooth zvočnikom omogoča predvajanje pravljic ali najljubše glasbe pred spanjem, obenem pa poskrbi za pomirjujočo družbo in miren, varen spanec. Staršem ponoči olajša nego najmlajših otrok, menjavo pleničk in dojenje, nekoliko starejšim otrokom pa bo služila kot prenosna svetilka na poti skozi temen hodnik do kopalnice ali spalnice staršev. Brezstopenjsko prilagajanje svetlosti omogoča prilagajanje jakosti svetlobe po želji, s čimer ustvari harmonično, toplo vzdušje in prostor napolni z mehko svetlobo. Nadzorna plošča in LED tehnologija omogočata preprosto in popolnoma varno uporabo. Vgrajena 1200 mAh litijeva baterija z USB priključkom tipa C ostane napolnjena vso noč. Lučka je okolju prijazna, saj uporablja vgrajeno litijevo baterijo namesto zamenljivih baterij.

Rabbit&Friends®

Rabbit&Friends® je poljska blagovna znamka, ki pripada družbi Regnum s.c. – družinsko podjetje, ki je na trgu je od leta 2000. Svetilke so nastale zaradi potreb ene od solastnic – srečne mamice dveh majhnih otrok. Rabbit&Friends® so uporabni pripomočki za vsakega starša. Nudijo mehke, silikonske LED luči, lučke z glasbeno skrinjico in vrtiljakom, ventilatorje z lučko in difuzorje. Izdelki imajo certifikate kakovosti in varnosti ter so odličen dodatek v otroški sobi. Otrokom pomagajo lažje zaspati, staršem pa olajšajo nego.

Brand

Rabbit&Friends®