Zazu® Pametna nočna lučka Medo Billy Green
42,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 36,54.

Dodaj v košarico

Zazu® Pametna nočna lučka Medo Billy Green

42,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 36,54.

Nočna lučka Billy nudi malčkom z nežno in toplo svetlobo mirnost in prežene strah pred spanjem. Nudi možnost nastavitve svetlobe po individualnih željah in se aktivira na zvok.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Zazu®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Najboljši nočni prijatelj

Medvedek in obroč sta dve ločeni lučki, ki ju lahko nastavimo in upravljamo po želji. Lahko sveti celo noč ali pa jo nastavimo na samodejni izklop, ko pa se malček zbudi, se takoj aktivira in vklopi, zato je odlična za umiritev in mirno noč. Kompaktna lučka se napaja iz baterij ali električnega omrežja (USB polnilni kabel je priložen).

Svetla, mehka ali sobna svetloba

Zazu lučka ima tudi nastavljivo svetlobo. Tako lahko izberete svetle, mehke ali sobne tone svetlobe. Pred spanjem jo lahko uporabite kot sobno lučko ali nočno lučk. Ko je čas za spanje, svetlobo zmanjšate in otrok lahko zaspi ob mehki svetlobi. Med spanjem lahko sveti z najšibkejšo svetlobo in pri tem ne moti otroka pri spanju.

Dober spanec in kakovostno preživet dan

ZAZU je Nizozemska znamka, ustanovljena leta 2013 s strani staršev treh otrok. Bazira na produktih, ki pomagajo staršem in njihovim malčkom do najbolj kakovostnega spanca. Udobje dobrega spanca lahko pripomore k bolj kakovostno preživetemu času starša in otroka. Izdelki so enostavni za uporabo, zabavni za malčke ter primerni za družbo vašim malčkom skozi celotno noč. Če si želite boljšega spanca in zabavnih trenutkov preživetih z vašimi otroci, je ZAZU prava znamka, saj cilja ravno na dragocene in zabavne trenutke med starši in njihovimi malčki.

Material: ABS, LED
Dimenzije: 16 x 16 x 7 cm
Delovanje: polnjenje priloženim USB (5V, 500mA) ali s 3 x AA alkalnimi baterijami (niso priložene)

Brand

Zazu®