Rabbit&Friends® Mehka lučka Žirafa USB polnjenje
29,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,79.

Dodaj v košarico

Rabbit&Friends® Mehka lučka Žirafa USB polnjenje

29,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,79.

Mehka svetilka Rabbit&Friends® Žirafa s tremi šali je prijetna na dotik in osvetljuje okolico s toplo, prijetno svetlobo. Njena prisotnost bo polepšala čas večernih iger, nudila podporo otrokom, ki se bojijo teme in pomagala staršem pri nočni negi.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Mehka svetloba ob večerni rutini in ponoči

Mehka lučka Žirafa je prijetna na otip in ima tri šale v rumeni, roza in modri barvi, ki ji jih otroci lahko nataknejo na dolgi vrat. Možnost spreminjanja videza žirafe spodbuja skupno igro in je za otroke zelo zabavna. Lučka Rabbit&Friends® se odlično obnese kot spremljevalec večernih iger. Omogoča branje pravljic pred spanjem, obenem pa poskrbi za pomirjujočo družbo in miren, varen spanec. Ponoči olajša nego najmlajših otrok, menjavo pleničk in dojenje, nekoliko starejšim otrokom pa bo služila kot prenosna svetilka na poti skozi temen hodnik do kopalnice ali spalnice staršev. Barvna paleta lučke bo ustvarila edinstveno, harmonično vzdušje v prostoru, napolnjeno z mehko svetlobo.

Intuitivno upravljanje

Lučka deluje na tapkanje. Dodatna funkcija je možnost nastavitve samodejnega izklopa svetilke po 2 urah. Upravljanje lučke je intuitivno – brez težav jo obvlada tudi majhen otrok. Po stiskanju lučka spremeni obliko in se po nekaj trenutkih vrne v prvotno obliko žirafe. Žirafa se zahvaljujoč USB polnjenju izkaže kot popoln sopotnik. Napolnjena sveti do 12 ur.

Otroku prijazen material in oblikovanje

Mehka silikonska lučka Rabbit & Friends je brez ostrih robov in se zahvaljujoč LED tehnologiji ne segreva, zato je varna za otroke vseh starosti, tudi dojenčke. Izdelana je iz kakovostnega, certificiranega, varnega silikona brez BPA s površinsko obdelavo, ki je na otip kot puder.

Rabbit&Friends®

Rabbit&Friends® je poljska blagovna znamka, ki pripada družbi Regnum s.c. – družinsko podjetje, ki je na trgu je od leta 2000. Svetilke so nastale zaradi potreb ene od solastnic – srečne mamice dveh majhnih otrok. Rabbit&Friends® so uporabni pripomočki za vsakega starša. Nudijo mehke, silikonske LED luči, lučke z glasbeno skrinjico in vrtiljakom, ventilatorje z lučko in difuzorje. Izdelki imajo certifikate kakovosti in varnosti ter so odličen dodatek v otroški sobi. Otrokom pomagajo lažje zaspati, staršem pa olajšajo nego.

Material: silikon, brez BPA
Višina: 20 cm
Navodila za vzdrževanje: čiščenje z vlažno krpo in blago milnico

Brand

Rabbit&Friends®