Rabbit&Friends® Mehka lučka Medved Sage USB-C polnjenje
24,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,54.

Dodaj v košarico

Rabbit&Friends® Mehka lučka Medved Sage USB-C polnjenje

24,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,54.

Rabbit&Friends® je v eni lučki zbral najbolj želene funkcije staršev in ustvaril izboljšano svetilko, ki omogoča intuitivno uporabo in je popoln pomočnik pri uspavanju in večerni igri. Lučka sveti z eno barvo svetlobe – toplo belo barvo, ki ji lahko spreminjate intenzivnost. Lučka tudi med polnjenjem baterije samostojno stoji.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Najbolj želene funkcije staršev

Rabbit&Friends® je v eni lučki zbral najbolj želene funkcije staršev in ustvaril izboljšano svetilko, ki omogoča intuitivno uporabo in je popoln pomočnik pri uspavanju in večerni igri. Lučka sveti z eno barvo svetlobe – toplo belo barvo. Ko z roko tapkate silikonsko površino, boste povečali intenzivnost svetlobe. Prva – nežna svetloba; druga – močnejša, tretja – najmočnejša, četrta – svetilka ugasne. Za popoln izklop svetilke pritisnite gumb na dnu lučke. Sam podstavek je spremenjen tako, da lahko medvedek med polnjenjem baterije stoji.

Mehka svetloba ob večerni rutini in ponoči

Lučka Rabbit&Friends® se odlično obnese kot spremljevalec večernih iger. Omogoča branje pravljic pred spanjem, obenem pa poskrbi za pomirjujočo družbo in miren, varen spanec. Ponoči olajša nego najmlajših otrok, menjavo pleničk in dojenje, nekoliko starejšim otrokom pa bo služila kot prenosna svetilka na poti skozi temen hodnik do kopalnice ali spalnice staršev. Barvna paleta lučke bo ustvarila edinstveno, harmonično vzdušje v prostoru, napolnjeno z mehko svetlobo.

Intuitivno upravljanje

Lučka deluje na tapkanje. Dodatna funkcija je možnost nastavitve samodejnega izklopa svetilke po 2 urah. Upravljanje lučke je intuitivno – brez težav jo obvlada tudi majhen otrok. Po stiskanju lučka spremeni obliko in se po nekaj trenutkih vrne v prvotno obliko. Lučka se zahvaljujoč USB-C polnjenju izkaže kot popoln sopotnik. Polnilni kabel je priložen. Napolnjena sveti do 12 ur.

Otroku prijazen material in oblikovanje

Mehka silikonska lučka Rabbit & Friends je brez ostrih robov in se zahvaljujoč LED tehnologiji ne segreva, zato je varna za otroke vseh starosti, tudi dojenčke. Izdelana je iz kakovostnega, certificiranega, varnega silikona brez BPA s površinsko obdelavo, ki je na otip kot puder. Lučka medvedek je okolju prijazna, saj uporablja vgrajeno litijevo baterijo namesto zamenljivih baterij.

Rabbit&Friends®

Rabbit&Friends® je poljska blagovna znamka, ki pripada družbi Regnum s.c. – družinsko podjetje, ki je na trgu je od leta 2000. Svetilke so nastale zaradi potreb ene od solastnic – srečne mamice dveh majhnih otrok. Rabbit&Friends® so uporabni pripomočki za vsakega starša. Nudijo mehke, silikonske LED luči, lučke z glasbeno skrinjico in vrtiljakom, ventilatorje z lučko in difuzorje. Izdelki imajo certifikate kakovosti in varnosti ter so odličen dodatek v otroški sobi. Otrokom pomagajo lažje zaspati, staršem pa olajšajo nego.

Material: silikon in ABS, brez BPA
Dimenzije: 11,1 x 16 cm
Certifikati: CE, RoHS, EN72
Navodila za vzdrževanje: čiščenje z vlažno krpo in blago milnico

Brand

Rabbit&Friends®