Stokke® Pladenj za prigrizke

Stokke® Pladenj za prigrizke

39,00

Stokke® Pladenj za prigrizke bo omogočil, da bo lahko vaš malček samostojno segel do stekleničke in prigrizkov na sprehodu.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Pripomoček, ki bo malčkom vzpodbujal samostojnost

Stokke® Pladenj za prigrizke je idealen pripomoček za na sprehod, saj bo lahko malček samostojno segel do stekleničke in prigrizkov. Hkrati pa je pladenj popolne velikosti za kombinacijo seta stekleničke in posodice Stokke® Munch™ Snack Pack. Enostavno ga namestite na sedež vašega Stokke® vozička in uživajte v sprehodu. Prilagodljiv naklon zagotavlja odlično ergonomičnost, saj lahko nosilec popolnoma prilagodite na takšno višino, da je vašemu malčku vse na dosegu roke, medtem ko varno sedi v pokončni poziciji.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: Stokke® Beat™, Stokke ® Xplory® Balance Limited Edition, Stokke® Trailz™ Limited Edition, Stokke® Trailz™ Black Chassis, Stokke® Xplory® Black Chassis, Stokke® Xplory® Gold Limited Edition Limited Edition

Popolno ujemanje s seti: Stokke™ Munch™ Complete, Stokke® Munch Everyday, Stokke™ Munch Snack Pack

Certifikat: EN 1888:2018 Safety Standards for Wheeled Child Conveyances, (EU) No. 10/2011 Food grade test, DGCCRF The French Food Contacting Test, Ministerial Decree 21-03-1937 The Italy Food Contacting Test

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Pladenj za prigrizke”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja