Stokke® Varnostni trak za stolček Tripp Trapp® Beige
49,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 49,00.

Dodaj v košarico

Stokke® Varnostni trak za stolček Tripp Trapp® Beige

49,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 49,00.

Stokke® Varnostni trak za stolček Tripp Trapp® bo zagotovil, da bo uporaba stolčka zares varna in prijetna. 5-točkovni pas enostavno zapnite z dvema klikoma, trakove pa prilagodite višini otroka.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Stokke®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Dodatna varnost ni nikoli odveč

Stokke® Varnostni trak za stolček Tripp Trapp® bo zagotovil, da bo uporaba stolčka zares varna in prijetna. Pas enostavno namestite, trakove prilagodite otroku in zapnite z dvema preprostima klikoma. 5-točkovni pas bo poskrbel za dodatno varnost, vendar otroka vseeno ne puščajte samega brez nadzora. Uporaba je mogoča le z Stokke® Tripp Trapp® Baby Setom na stolčku Stokke® Tripp Trapp®.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: od 6. meseca (oz. ko otrok zmore samostojno sedeti) do 3. leta

Material: trpežen najlon brez BPA in ftalatov

Navodila za vzdrževanje: pranje v pralnem stroju do 40°C

Brand

Stokke®

Stokke je norveški proizvajalec otroškega pohištva, vozičkov in dodatkov, ki ga je leta 1932 ustanovil Georg Stokke. Znan je predvsem po proizvodnji stolčka za hranjenje Tripp Trapp, ki je hkrati tudi najbolje prodajan kos pohištva na Norveškem. Dodatno vrednost pri uporabi stolčka Tripp Trapp daje varovalo za stol Baby Set, ki omogoča otroku varnost in udobje pri hranjenju. Praktična, lahka in zložljiva banjica za dojenčke, ki je na voljo v dveh velikostih je še ena od izdelkov Stokke, ki vam v vašem vsakdanu nudi pomoč. Pri starših je izjemno priljubljen otroški voziček Stokke, ki je premišljeno izdelan za varno uporabo in udobje malčkov, kakor tudi staršev. Prav zato so otroški vozički Stokke eni izmed najbolj priljubljenih vozičkov na tržišču.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Varnostni trak za stolček Tripp Trapp® Beige”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja