Tosama® to.to otroško trdo milo, 100g
7,09

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 6,03.

Dodaj v košarico

Tosama® to.to otroško trdo milo, 100g

7,09

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 6,03.

Popolnoma naravno, po tradicionalnih postopkih narejeno trdo otroško milo so razvili za umivanje še posebej nežne in občutljive kože. Uporabili so samo tiste sestavine, ki na kožo novorojenčkov in malčkov delujejo blagodejno, jo nežno očistijo in vlažijo ter hkrati povečujejo njeno odpornost.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Tosama®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Milo, ki je prijazno do otrok in okolja

Trdo milo je narejeno iz najboljših rastlinskih maščob (iz *bio-kokosovega, hladno stiskanega bio-mandljevega in *hladno stiskanega olivnega olja, iz bio-kakavovega in *palmovega masla ter sivkinega eteričnega olja). Obdržalo je vse njihove zdravilne, negovalne in vlažilne lastnosti, ohranilo pa tudi vse koristne vitamine in hranilne snovi. Nobena od sestavin kože ne draži in je ne izsušuje. Milu ni dodano ničesar: ne konzervansi, zgoščevalci, emulgatorji in ne parfumi.

Uporaba: milo nekajkrat podrgnite med vlažnimi dlanmi, nato pa ga nežno nanesite na kožo, lahko tudi s pomočjo krpice ali gobice za umivanje. Po končanem umivanju milo sperite z otrokove kože.

Sestavine: *bio-kokosovo olje, *hladno stiskano olivno olje, *palmovo maslo, hladno stiskano bio-mandljevo olje, bio-kakavovo maslo, vitamin E, eterično olje sivke.
*umiljene maščobe

Prednosti: organska biopridelava sestavin, dermatološko testirano, narejeno v Sloveniji. Milo je prijazno do okolja, saj 100 g trdega mila nadomesti najmanj en liter tekočega mila.

Opozorilo: mila ne odlagajte v stoječo vodo, po uporabi ga sperite in odložite na rebrast podstavek, da se bo laže posušilo. Izogibajte se stiku z očmi. Izdelek ni primeren za uživanje.

Ste vedeli?
Trdo milo iz umiljenih olj se od običajnih trdih, cenenih mil razlikuje po tem, da obdrži vse dobre sestavine. V postopku izdelave cenenih mil pa običajno izločijo najdražjo sestavino – glicerin, zato so taka trda mnogo cenejša, vendar kožo izsušujejo.

TO je TO, kar potrebujete

Izdelke blagovne znamke to.to odlikujeta mehkoba ter visoka vpojnost, prav vsi so dermatološko testirani. Izdelki iz tetra materiala in vate so izdelani iz stoodstotnega bombaža.

Brand

Tosama®