Trixie® Kapa s šiltom Mr. Lion
22,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,36.

Izberi možnost

Trixie® Kapa s šiltom Mr. Lion

22,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,36.

Očarljive kape s šiltom Trixie® v sončnih dneh omogočajo odlično zaščito pred soncem, skozi vse leto pa so lahko prikupen modni dodatek. Praktične kape s šiltom so na voljo v različnih barvah in motivih ter v 4 različnih velikostih.

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trendi zaščita pred soncem

Kapa s šiltom je prikupen dodatek za male pustolovce, saj je vsestranska in uporabna skozi vse leto. Pohajkovanja v toplih jesenskih dneh, kolesarjenje ali potepanje s poganjalcem spomladi in igra na plaži v poletnih dneh. Otroška kapa s šiltom malčicam in malčkom nudi popolno zaščito pred soncem. Organski bombažni keper omogoča udobje in zračnost. Kapa s šiltom je vsestranski modni dodatek za male super junakinje in super junake. Izdelek je primeren za pranje v pralnem stroju.

Otroška kapa s šiltom

Trixie® predstavlja otroške kape, ki so primerne tudi za najmlajše. Otroška kapa s šiltom je na voljo v 4 različnih velikostih; za dojenčke, malčke in otroke, vse do 8. leta starosti. Najtoplejši del leta bo z očarljivimi dodatki Trixie® še bolj poseben in razveseljiv.

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Dodatne informacije

Velikost

1-2 leti, 3-4 leta, 5-7 let

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Kapa s šiltom Mr. Lion”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja