Trixie® Lesena igra ravnotežja
24,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,96.

Dodaj v košarico

Trixie® Lesena igra ravnotežja

24,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,96.

Vrzite kocko in odkrijte, kateri del je potrebno dodati. Lesene živalice so zahtevnejše, saj imajo nepravilne oblike. Kdo bo prvi porušil ravnotežje? Igra zagotavlja veliko zabave in izboljšuje tako kognitivne kot tudi fine motorične sposobnosti!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Lesena igrača z vsemi elementi je narejena iz 100% certificiranega lesa FSC © in iz barv na vodni osnovi, tako da je povsem varna za igro vašega malčka.

Dimenzije: 25 x 19 x 2.5cm

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Lesena igra ravnotežja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja