Trixie® Mehka knjigica 4 animals
29,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,96.

Dodaj v košarico

Trixie® Mehka knjigica 4 animals

29,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,96.

V mehki knjigici se skrivajo 4 živali, vsaka s posebnimi podrobnostmi, ki jih lahko dojenček odkriva. Vrvice na obeh koncih razgrnjene knjige staršem omogočajo, da jo enostavno pritrdijo na posteljico, igralni lok ali drug zabavni kotiček za igro.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Mehka knjigica s štirimi Trixie prijatelji

V mehki knjigici se skrivajo 4 živali, vsaka s posebnimi podrobnostmi, ki jih lahko dojenček odkriva. Mehke in umirjene barve v kombinaciji z zabavnimi funkcijami igranja zamotijo vsakega otroka. Vrvice na obeh koncih razgrnjene knjige staršem omogočajo, da jo enostavno pritrdijo na posteljico, igralni lok ali drug zabavni kotiček za igro. Ta serija pletenih igrač je narejena iz organskega bombaža s polnilom iz recikliranih materialov.

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž, polnilo 100% recikliran PES
Dimenzije: 12 x 48 cm

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Mehka knjigica 4 animals”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja