Trixie® Milestone kartice
9,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 7,96.

Dodaj v košarico

Trixie® Milestone kartice

9,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 7,96.

Življenje našega malčka je napolnjeno z najrazličnejšimi čudovitimi prvimi trenutki.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

S temi čudovitimi karticami lahko ujamete trenutke in ustvarite spomine za vse življenje. Komplet vsebuje 12 kartic. Ker je na sprednji in zadnji strani vsake  karte drugačen motiv, lahko s temi kartami zajamete do 24 posebnih trenutkov!

Ena stran kartice vsebuje določene motive, druga stran pa označuje nov mesec življenja vašega malčka. Z mesečnimi karticami lahko ustvarite zabavne slike vašega otroka ko odrašča. Te kartice so narejene iz močnega kartona FSC © in sojinega črnila.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Milestone kartice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja